Kryesia

Anëtarë të kryesisë së VISP janë:

Kryetarja:
Fuada Hatkic, Kimiste për produktet ushqimore, Pedagoge sociale FHS ZHAW, Qendra shkollore dhe konviktore Albisbrunn, Qendra Kontaktuese ndërkulturore Cafédona

Arkëtari (a. i.):
Anthi Georgaki Sutter, Dr., farmaciste, anëtare kryesie e barnatoreve të qytetit të Cyrihut

Anëtarë:
Tobias Heiniger, MLaw, Jurist pranë organizatës ndihmëse zvicerane të refugjatëve

Christiane Köhler, Udhëheqëse e Fachstelle Sucht Bezirk Hinwil, psikoterapeute e njohur federalisht, udhëzuese & udhëheqëse BSO

Lúcia Sousa, Diplomant i gjuhëve dhe i letërsisë moderne (studime gjermane dhe britanike) bashkëpunëtore pedagogjike Qendra shkollore Mösli, Wallisellen